Noveller

En novell är en alldeles lagom lång historia oavsett om du väljer att läsa den eller lyssna på den i form av en ljudbok. Alla erotiska noveller kommer att finnas tillgängliga som e- och ljudböcker på alla ställen du normalt hittar ljud- och e-böcker: Adlibris, Bokus, Storytel, Nextory och BookBeat m.fl.

Mycket nöje!


Delirium

Viktor höll henne om huvudet medan han halsknullade henne. Hon njöt av att känna honom så djupt i sig och i ögonvrån såg hon hur Johan reste sig ur fåtöljen och lyfte av kedjan från dörren. Han satte sig i fåtöljen innan han nickade till publiken utanför att de kunde komma in. En efter en ställde de sig i en ring runt om henne men ingen rörde henne.

Praktikanten

Nora får en praktikant på kontoret men hon imponeras inte direkt av hans klädstil och jargong, ändå lyckas han riva ner hennes inarbetade image på några få minuter. Plötsligt blir det svårt för Nora att koncentrera sig när han är i samma rum, hon kan bara tänka på allt hon vill göra med honom på konferensbordet.


Läkarkandidaterna – erotisk novell

Sofie ser ut som en oskuldsfull kvinna men hon har burit på en erotisk fantasi länge som det nu är dags att förverkliga. Hon har chattat om den med Johan och han är villig att ta henne till en sexklubb och realisera hennes fantasi, som innehåller en gynekologstol och fler andra män … I detta erotiska utforskande av kvinnokroppen släpper Sofie all skam – vilket leder till orgasm efter orgasm.


Som gjorda för varandra

Marcus hade aldrig älskat någon som han älskade Anna. Men när han får reda på att Anna är otrogen byts kärleken mot hat. Han förbannade sig själv för att han skrivit på äktenskapsförordet. Skulle han lämna Anna skulle han inte få en krona. Men om hon dog…


Den motvilliga dejten

Nej, Karin hade verkligen ingen lust att träffa någon. Hon var nöjd med livet precis som det var efter att Anders hade lämnat henne. Vad skulle en annan man kunna erbjuda henne?


En framtid tillsammans

Susanna kunde inte tro på vad som stod på lappen. ”Jag älskar dig inte längre”, hade Stefan skrivit. Kunde han verkligen ha lämnat henne genom att skriv en lapp?